Aykut Oray

1942 - ...

Aykut Oray1942 yılında doğdu. 1960 yılında tiyatroya başlayan sanatçı, 1963 yılında profesyonel oldu. Birçok oyunda rol aldı. Sinema ve dizi filmlerde oynadı.

CHP'ye üye olarak politikada yer aldı.



Filmografisi

Hayal ve Gerçek - 2007

Şarkılar Susmasın - 2006

Şanjan - 2006

Eve Giden Yol 1914 - 2006

Eksik Etek Şehmuz 2006

Davetsiz Misafir - 2005

Halk Düşmanı - 2004

Uy Başuma Gelenler - 2004

Ömerçip - 2003

Koltuk Sevdası - 2001

Şellale - 2001

Şarkıcı - 2000

Gurbetçiler - 1996

Çiçek Taksi - 1995

Zzzzt FM - 1994

Rumuz Sev Beni - 1993

Sevgili Ortak - 1993

Yazlıkçılar - 1993

Ana - 1991

Bir Milyara Bir Çocuk - 1990

Bizimkiler - 1989

Bir Garip Yolcu - 1972