Sevtap Çapan

1970 - ...

Sevtap Çapan1995 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Sevtap Çapan, sahneye ilk adımını atışı, Şehir Tiyatroları'nda 1994 - 1995 sezonunda "Savaş ve Barış" oyununda rol aldığı "Natasha" karakteriyle olmuştur. Kurum bünyesinde bir çok oyunda oynayan sanatçı, ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almış, MSM'de eğitmenlik yapmıştır.

Rol aldığı bazı oyunlar

Büyülü Göl

Oidipus - Kral - Kolonosta

Huzur

Romeo ve Juliet

Haydi Marsa Gidelim

Suç ve Ceza

Sahibinin Sesi (asistanlık)

Kurşun Askerin Utancı

Savaş Ve Barış

Filmografisi

Evimin Erkeği - 2007

Zeytin Dalı - 2005

Affet Beni - 2005

Beşinci Boyut - 2005

Mühürlü Güller - 2003

Sırlar Dünyası - 2002

Gelinlik Kız - 2000

Kuşatma Altında Aşk - 1997

Kara Melek - 1996